Souvenears

Handgemaakte en unieke oorbellen uit polymeerklei

Over Souvenears

Welkom bij Souvenears, leuk dat je hier bent! Ik ben Lies, het gezicht achter Souvenears.

Al van jongs af aan was ik graag creatief bezig, en ging ik de deur niet uit zonder bijpassende oorbellen. 

Tijdens de lockdown voelde ik dat ik echt graag iets concreets wilde doen met die creativiteit en mijn passie voor oorbellen. In eerste instantie maakte ik oorbellen voor mezelf. Omdat ik zoveel complimentjes kreeg over de oorbellen, besloot ik dan maar om ze te delen: Souvenears was geboren.

Bij Souvenears kan je terecht voor originele, kwalitatieve en duurzame oorbellen uit polymeerklei. De keuze voor polymeerklei was heel bewust. Het materiaal is buigzaam, breekt niet en je kan er eindeloos met variëren en combineren. Daardoor is het ook perfect voor alle leeftijden.

Je oorbellen doorlopen bij mij een volledig proces, van ontwerp op papier tot afgewerkt product. Ik ga altijd met veel liefde en de grootste zorgvuldigheid te werk. Je kan kiezen voor de vaste modellen in de webshop, of eindeloos variëren en combineren met kleur, vormen en tussenstukjes. Ik ben pas tevreden als jij tevreden bent met je nieuwe oorbellen. 

Probeer je het graag eerst even uit, of wil je wat advies over welk model het best bij jou of je outfit zou passen? Maak dan zeker een vrijblijvende afspraak. Ik help je met veel plezier.

Hopelijk tot snel!

Veel liefs, Lies

Waarom Souvenears

Alle Souvenears oorbellen zijn handgemaakt, hierdoor is elk paar uniek

Dankzij de polymeerklei zijn de oorbellen heel licht en aangenaam om te dragen. Polymeerklei is een buigzaam materiaal. De oorbellen zijn hierdoor niet breekbaar en dus duurzaam. De oorbellen worden afgewerkt met metaalstukjes, deze zijn nikkelvrij. 

Kies voor een persoonlijk ontwerp door oorbellen op maat te laten maken, passend op jouw outfit. 

Ze zijn heel aangenaam om te dragen. Zo licht dat je bijna niet voelt dat je ze aan hebt.

Wat een pareltjes! Nog mooier in het echt dan op de foto.

Gisteren oorbellen gekregen als cadeautje. Ze zijn niet alleen prachtig, maar ik kan ze ook verdragen. Meestal is dat niet het geval. Ik ben alvast fan!

Ik wou je even zeggen dat ik je oorbellen super vind! Ik ben er super gelukkig mee en ga zeker nog oorbelletjes kopen in de toekomst!

Adres

Balveriebos 25, 9270 Laarne

Enkel op afspraak

Contact 

Volg Souvenears ook op sociale media